Anasayfa / Başarı Yazıları / 2008 sizin başarı yılınız olsun!

2008 sizin başarı yılınız olsun!

Bu yıl geçen yıldan daha başarılı olmak için ne yapabilirsiniz? Bu dizide, 2008’e damgasını vurmak, yeni yılda hayal ettiğini hayatında görmek, başarıya bir adım daha yaklaşmak isteyenler için Mümin Sekman’ın başarı önerilerini sunuyoruz. Taktikleri okuduktan sonra gündelik hayatınıza uygulamanız, elde edeceğiniz yararı artıracaktır. Yeni yılda kendinize başarılı bir hayat ısmarlayın!
 
Suya düşmüş bir taşın yarattığı halkalar gibi genişleyerek büyümelisin!

Kısa boylu ve zayıf bir genç yanında duran uzun boylu ve iri yapılı kuzenine dönerek “ben senin yerinde olsam, dünya ağırsiklet boks şampiyonu olurdum” dedi. Bunu duyan kuzeni dönerek şu cevabı verdi: “Seni dünya hafif siklet boks şampiyonu olmaktan alıkoyan ne?”

Hepimizin, fıkradaki genç gibi, kendi şartlarımızda elimizden gelenin en iyisini yapmak yerine, “başkalarının yerinde olsaydık” neler yapacağımıza odaklandığımız zamanlar olmuştur. Bizi böyle düşünmeye yönlendiren nedir?Buradan, bugün, elindekilerle işe başla! Suya düşmüş bir taşın yarattığı halkalar gibi genişleyerek büyü…
 
 
Yazan : Mümin SEKMAN

Hakkında Özgür ŞAHİN

Türkiye'nin en büyük kişisel gelişim sitesi olan kendinigelistir.com projesinin sahibidir. 2006 yılından bu yana #kişiselgelişim alanında birçok yeniliği bünyesinde bulundurduğu sitede "beden dili, iletişim teknikleri, başarı hikayeleri, motivasyon teknikleri, özgüven gelişimi" gibi bir çok ana tema üzerine yazar, çizer, karalar, öğretmeye çalışır.