Gülelim Düşünelim : Bilgisayarların Cinsiyeti
Amerika’da kadınlar ve erkekler bilgisayarın diÅŸi mi yoksa erkek mi olduÄŸunu tartışıyorlarmış…
Kadınlar bu aletin “erkek” olduÄŸunu savunmuÅŸlar. “Çünkü” demiÅŸler : ”Bilgisayarlar aslında sorunları çözmek için yaratılmış olmalarına raÄŸmen ömürlerinin dörtte üçünü sorun yaratarak geçirirler… Daha da önemlisi, bunlardan bir tane aldığınız an, biraz daha sabretmiÅŸ olsaydınız çok daha geliÅŸmiÅŸ bir modeline sahip olabileceÄŸinizi görüp piÅŸman olursunuz….”
Erkekler tabii tam ters görüşte… “Bilgisayar diÅŸidir” diyorlar. “Çünkü onun mantığını yaratıcısından baÅŸka hiç kimsenin anlaması mümkün deÄŸildir, bu bir. Yaptığınız en küçük hatayı bile derhal hafızasına kaydedip tekrar tekrar önünüze koyar bu ikiii… Ve bir bilgisayar aldıktan kısa bir süre sonra fark edersiniz ki, bir o kadar daha parayı ona gereken aksesuarlar için harcamaktasınız, bu da üüüççç….”
Kaynak : Mail





Bu yazıyı okuyanlar, bunları da okumalı :



02 Ekim 2007, 14:49
çok hoş
04 Kasım 2007, 1:02
her iki görüşte doğru bence
18 Kasım 2007, 14:35
COK DOGRU VE BENCEDE BILGISAYARLARIN CINSIYETI ERKEK
09 Aralık 2007, 1:17
tamam
10 Aralık 2007, 14:47
süpppppppper öttttesi çoooook tşkler
01 Ocak 2008, 16:29
kesin doğru iki bakış açısına göre..:))
07 Åžubat 2008, 13:29
… evet ikiside olabilir ama cinsiyetinin bilgisayarimizin daha cok erkek olduguna inaniyorum:)
13 Åžubat 2008, 15:02
:) ikiside doğru ve mantıklı cevaplar bence bilgisayrlar erkek çünkü erkek olması hakkında daha ilgi çekici yanıtlar verilmiş:)
14 Åžubat 2008, 21:47
bencede iki açıda mantıklı geliyo ama biz bayanlar çoÄŸu ÅŸeyi kabul etmedÄŸimz gibi bunu da kabul etmiyoruz pc’ler erkek gibidir:))