Çaresizlik öğrenilmiştir. Başarılı olmak da öğrenilebilir. Sende sandığından fazlası var! Gelebileceğin en iyi yerde değilsin. Yeni bir hayat için gereken, yeni bir akıldır. Doğru şeyi yapmak için yanlış zaman yoktur. Rüzgarı suçlamayı bırak, yelkenleri kullanmayı öğren! Seyirci koltuğundan sıkıldıysan, sahneye çık. Zirvede her zaman bir kişiye daha yer var. Her şey seninle başlar! Başkaları yapabildiyse, sen de yaparsın. Hayatta ya tozu dumana katarsın, Ya da tozu dumanı yutarsın. Seçim senin!
Kaynak : Adı: HER ŞEY SENİNLE BAŞLAR!
Yayınevi ALFA.
Fiyatı: Normal: fiyat 3.5 YTL
Ciltli: 7.5 YTL.
İlk Baskı: 100.000 adet.
Kapak tasarım: Emrah Yücel.
Yayın tarihi: Kasım 2005
Tüm Türkiyenın artık gözünün açılması gerekıyor.Atamızı hala sevmeyen insanlar var ortaya koyduğu güzellikleri görmeyen indalar var.Biraz izlesinler….. yeter…….
Seni sevmeyen ölsün!!!
çaresizseniz, çare sizsiniz.. çok güzel söz
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK SANA ÇOK ŞEY BORÇLUYUZ. SENDEN ÖĞRENDİĞİM ŞEY AZİMLİ OLMAK GEREKTİĞİ,KARARLI OLMAK GEREKTİĞİ. İNSAN GERÇEKTEN İSTERSE HERŞEYİ BAŞARABİLİR DEĞİLMİ. BENİM İÇİN GELMİŞ GEÇMİŞ EN İYİ LİDERSİN
gerçekten harika Atamızı hürmetle anıyorum tam bir lider bir insanın başına gelebilecek en kötü olayları atlatmış biri
Fikret Başkaya’nın “Paradigmanın İflası” kitabını tüm Atatürkçü dostlarıma öneriyorum, çok geniş ve muhteşem bir kaynak.
Atam senden bu ülkenin bir genci olmanın ne demek oldugunu öğrendim.Senden TÜRK ün ne oldugunu öğrendim.Senden dik durmayı,onurlu olmayı ve onurum için yaşamam gerektiğini öğrendim.Seni çok seviyorum ATAM ve seni her yönün ile tanımaya uğraşıyorum.Sen asla dinsiz değildin,sen asla mason değildin sen her zaman ATATÜRK’TÜN VE SEN BU GENÇLİĞİN DAİMA KOMUTANISIN.