kişisel gelişim anahtarınız - kendinigelistir.com

  1. Anasayfa
  2. Geliştiren Hikayeler
  3. Aynı gemide olmaya hazır mı?

Aynı gemide olmaya hazır mı?

Özgür ŞAHİN Özgür ŞAHİN -

- 1 dk okuma süresi
41 1
atlamadann8

Alanının en iyilerinden olan Ünlü Zumbrati, Niagara Şelalesi’nde etkileyici, bir o kadar da tehlikeli bir ip üzerinde yürüme gösterisini tamamlar… Heyecanlı bir gazeteci yaklaşır, “Bir de el arabası ile geçsene” der… Ve Zumbrati çok hevesli olmasa da gazeteci çok ısrar eder… Ve aralarında şöyle bir konuşma geçer: “-Bunu yapabileceğime gerçekten inanıyor musun?”

– Evet, Hiç şüphem yok, yapabilirsin!

– Hadi o zaman gel el arabasına…

KISSADAN HİSSE:

Size yapabilirsin veya yapamazsın diyenler sizinle aynı gemide olmaya, aynı şeyleri paylaşmaya ve aynı ip üzerinde gitmeye hazırlar mı?

Kaynak : İnternet

Özgür ŞAHİN

Türkiye'nin en büyük kişisel gelişim sitesi olan kendinigelistir.com projesinin sahibidir. 2006 yılından bu yana #kişiselgelişim alanında birçok yeniliği bünyesinde bulundurduğu sitede "beden dili, iletişim teknikleri, başarı hikayeleri, motivasyon teknikleri, özgüven gelişimi" gibi bir çok ana tema üzerine yazar, çizer, karalar, öğretmeye çalışır.

İlgili Yazılar

1 Yorum

  1. blank
    gözde - -

    :))))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.