Türkiye'nin en büyük kişisel gelişim forumu misyonu taşıyan kendinigelistir.com sitesi Özgür Şahin tarafından hayata geçirilip, geliştirilmektedir. © 2024. Tüm hakları saklıdır.

merhaba-demenin-gucu
  1. Anasayfa
  2. Geliştiren Videolar
  3. “MERHABA” demenin gücü!

“MERHABA” demenin gücü!

Özgür ŞAHİN Özgür ŞAHİN -

- 1 dk okuma süresi
38 2

KendiniGelistir.Com sizlere motivasyon ve gelişim filmlerinden en özel görüntüleri sunmaya devam ediyor. İşte bunlardan sonuncusu da Patch Adams filminden geliyor. Gelişim filmleriyle gönlümüzde taht kuran Robin Williams’ın gerçek bir yaşam öyküsünden yola çıkılarak yapılan filmi Patch Adams’da gösterdiği performans kolay kolay akıllardan çıkmamaktadır. Bu filmde yer alan en güzel sahnelerden birisi de “merhaba” demek konusunda geçiyor. Bu güzel sahneyi izledikten sonra bugün farklı bir şey yapın ve hiç tanımadığınız birisine içten bir “merhaba” deyin :)

Kaynak : kendinigelistir.com

Özgür ŞAHİN

Türkiye'nin en büyük kişisel gelişim sitesi olan kendinigelistir.com projesinin sahibidir. 2006 yılından bu yana #kişiselgelişim alanında birçok yeniliği bünyesinde bulundurduğu sitede "beden dili, iletişim teknikleri, başarı hikayeleri, motivasyon teknikleri, özgüven gelişimi" gibi bir çok ana tema üzerine yazar, çizer, karalar, öğretmeye çalışır.

İlgili Yazılar

2 Yorum

  1. blank
    fatih - -

    çok güzelmiş :))
    filmin bütününü bulup izlemek istiyorum en yakın zamanda :))

  2. blank
    yılmo - -

    Denemek istiyorum bakalım dırsardakilerin tepkisi ne olacak ;)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.