VIDEO : Mutsuz musun? Suç senin…

VIDEO : Mutsuz musun? Suç senin…

2

Duyduğunuz olumlu bir kelimenin 30 – 40 saniye gibi çok kısa bir süre içinde dış dünyanızla, çevrenizdekilerle rezonans içine girdiğini ve diğerlerinin rezonansıyla, birbirinin içinde yankılanmaya başladığını ve enerjiyi güçlendirdiğini biliyor muydunuz? Hislerimiz düşünce yoluyla oluşur. Hislerimiz, DNA’mızı etkiliyor ve değiştiriyor. DNA’mız ise dışımızda ki dünyayı etkiliyor. Bu bilimsel olarakta ispatlanmıştır. Depresyon’da olduğumuzda kendimizi mutsuz, keyifsiz ve hayattan tat alamıyor olarak hissetmemizin sebebi DNA’mızın dış dünya’ya kendini kapatması ve dış dünya ile rezonans içine girememesidir.

Gelin çok basit bir uygulama yapalım. Çok değil yalnızca 60 saniye boyunca ayna karşısında kendinize yüzünüze mutsuz bir ifade vererek olumsuz şeyler söyleyin.

“Senden nefret ediyorum”

“Bir şeyi beceremiyorsun”

“Sen şansız birisin”

“Çok çirkinsin”

vs.

hayat-baskadir

60 saniye sonunda omuzlarınız düşmeye başlayacak. Dik duruşunuz kaybolmaya başlayacak, kendinizi mutsuz hissssedeceksiniz. İşte bunların tek nedeni düşüncelerinizle ve ağızdan çıkan kelimelerle DNA’nızı şekillendirmeniz – kodlamanız ve bu kodlama sonucunda DNA’nızın durumunun dış dünya’da ki fiziksel ve ruhsal yansımaları.

Olumlu düşünceler olumlu hisleri beraberinde getirir. Olumlu hisler olumlu DNA’yı, olumlu kodlanmış DNA ise olumlu bir rezonansı, olumlu rezonans ise olumlu yaşamı beraberinde getirir.

Gördüğünüz gibi bu bir zincir. “Sen değişirsen, her şey değişir” mantığının, çekim yasası’nın ve mutlu bir yaşamın özet bir bilimsel açıklaması.

Bu verdiğim bilgiler doğrultusunda şunu anlayabilmemiz sanırım çok daha kolaylaştı ;

Mutsuzsan suç senin!

Sevgilerimle

Ayça AKIN

770 Puan

Özgür Şahin, 2006 yılında kurduğu kendinigelistir.com’un kurucusu ve editörüdür. Bankacılıkta şube ve bölge yönetimi deneyimini; satış becerileri, ikna teknikleri ve finansal okuryazarlık alanlarındaki eğitmenlik birikimiyle birleştirir. Kişisel gelişim, iletişim, liderlik, motivasyon ve öğrenme üzerine yazar. Yazılarında karmaşık fikirleri sadeleştirmeyi, düşündüren sorular sormayı ve günlük hayatta uygulanabilecek öneriler sunmayı önemser. Gelişimi, kusursuz olmak için verilen bir yarıştan çok, insanın kendini tanıdığı ve küçük adımlarla ilerlediği bir yolculuk olarak görür.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Yorumlar (2)

  1. 20 Kasım 2013

    very good. sag olasiz.

  2. Gerçekten mutsuzluk bir seçim.
    Ve malesef bizim seçimimiz..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.